Her samler og publiserer vi innhold vi mener er nyttig og relevant for deg som skal sikre verdier, mennesker eller eiendom. Her kan du se referanseprosjekter, lese om nye og spennende produkter, samt få informasjon og lære av våre dyktige ansatte.

Hva er egentlig PAS68?

Innenfor faget fysisk sikkerhet, eller objektsikring, er PAS 68-spesifikasjonen noe som mange av oss allerede er kjent med. Det er blitt de facto-teststandarden for fiendtlig kjøretøyreduksjon (HVM). Men for de som er utenfor bransjen, er PAS 68 enten helt ukjent eller ikke fullt ut forstått.   Det ser ut til å være økende bevissthet om […]

Les mer

Maskinsikring gjort enkelt

Maskinsikring er et tema med overraskende lite fokus i Norge. Kanskje tenker mange at “Nei, vi pleier ikke ha ulykker her” – og det er en farlig holdning synes vi!
Andre tenker kanskje at det holder med gode sikkerhetsrutiner og retningslinjer, det er vi heller ikke helt enig i.

Les mer

Objektsikring – sikring av menneskeliv og bygningene som betyr mye for oss

Objekt- og terrorsikring var et tema som ble mye diskutert i mediene høsten 2018. En rapport fra Riksrevisjonen avslørte at regjeringen ikke har gjort tilstrekkelig for å sikre samfunnet vårt.

Les mer

Vinner av beste stand på Transport & logistikk messen

Vi var 22. og 23. oktober på Transport & Logistikk-messen, der vi viste frem noen av våre produkter til bransjen. Her møtte vi hyggelige mennesker, ble bedre kjent med dem og deres behov i sikring av havner, terminaler og annen infrastruktur.

Les mer

Garda Sikring kjøper Nor-Netting

Garda Sikring fortsetter veksten vi har hatt i Norge det siste året på organisk og ved strategiske oppkjøp. Selskapet investerer for fremtiden og styrker satsingen i Stor-Oslo med kjøpet av Nor-Netting.

Les mer

Solheim Gjerdenett har flyttet til nye lokaler i Bergen

Solheim Gjerdenett skal flytte i nye og flotte lokaler i Bergen. Det har lenge vært et mål å få større plass og bedre fasiliteter, og nå har flyttedagen endelig kommet. ”Vi håper at kundene blir med oss på flyttelasset” smiler John Sivertsen, Daglig leder i Solheim.

Les mer

Garda Sikring setter opp viltgjerder langs Nordlandsbanen

Garda Sikring vant anbudet om å sette opp nye viltgjerder langs Nordlandsbanen. Dette har lenge stått på agendaen til Bane Nor for å redusere påkjørselsfaren for primært reinsdyr og elg på strekningen.

Les mer